Vegan Royal

Želje se ispunjavaju: Burger King® i The Vegetarian Butcher™ donose omiljene proizvode ljubitelja biljnih proizvoda

Nije važno jeste li vegetarijanac, fleksitarijanac ili ljubitelj mesa - u BK-u je jelo uvijek ukusno. A uz naše ekskluzivne proizvode na biljnoj bazi svatko zaista može birati po svom ukusu, jer stvarni BK okus isti je i bez mesa. Zato radimo na stalnom proširenju našeg asortimana na biljoj bazi.

VEGAN ROYAL

Najnoviji dodatak našem asortimanu Plant-based proizvoda koji su mnogi obožavatelji čekali: klasik Long Chicken® ali na biljnoj bazi s pljeskavicom od soje i pšenice iz The Vegetarian Butcher™ kuhinje. Nazvali smo ga Vegan Royale.
Vegan Royal sadrži hrskavu salatu i vegansku majonezu kao novi standard našim biljnim proizvodima.

Usput: Kao i cijeli naš asortiman hrane, naši proizvodi na biljnoj bazi ne sadrže aditive, konzervanse i pojačivače okusa.

PLANT-BASED KARTA

Big King XXL
Cheeseburger
Pileći medaljoni

Burger s mesnom ili biljnom pljeskavicom? Zamijeni bilo koji Burger Kingov burger za plant-based!

Alternativa goveđem burgeru na bazi soje predstavljena je prvi put u sjajnom Plant-based Whopperu, prvom proizvodu lanca Burger King® isključivo na biljnoj bazi, čija je posebnost što umjesto mesa koristi pljeskavicu biljnog podrijetla a pritom zadržava poznati Whopper okus.

Vege alternativu goveđoj ili pilećoj pljeskavici moći će probati i klinci jer u ponudu stiže i mala biljna pljeskavica za burger u junior formatu, King Junior za najmlađe.

Sve više i više ljudi želi dati doprinos održivosti i stoga smanjuju potrošnju mesa, hraneći se fleksitarijanskom, vegetarijanskom ili veganskom prehranom. Razvojem asortimana biljnog podrijetla Burger King želi dati doprinos edukaciji o mesnim alternativama, ali i nadahnuti ljubitelje mesa okusom biljnih proizvoda te podržati ljude koji žele biti svjesniji o konzumaciji mesa.

**Veganske alternative peradi temelje se na soji i pšenici. Alternative za vegansku govedinu temelje se na soji i pšenici i mogu doći u dodir s govedinom prilikom pečenja na roštilju. Sir sadrži mliječne proizvode. Umak Big King sadrži jaje.

Jeste li znali?

The Vegetarian Butcher™

Proizvodi tvrtke The Vegetarian Butcher™, proizvođača mesnih alternativa koji potječu i nalaze se u Nizozemskoj, osiguravaju pravi mesni okus naše biljne ponude. Tvrtka je osnovana 2010. godine s ciljem ponude biljnih proizvoda kao zamjenu za meso bez gubitka okusa mesa.

Više informacija o The Vegetarian Butcher™ možete pronaći ovdje.

V-label

Proizvodi iz Burger King® licencirani su od strane ProVeg's V-Label na njemačkom i austrijskom tržištu. V-Label je međunarodno zaštićeni zaštitni znak za označavanje vegetarijanske i veganske hrane i služi kao važna pomoć pri donošenju odluka krajnjim potrošačima.

Ove sjajne veganske proizvode Burger King će licencirati kod renomirane organizacije ProVeg V-Label certifikatom i na hrvatskom tržištu.

Long Chicken® na biljnoj bazi, Plant based Nuggets, i potpuno novi, Plant-based Nugget Burger također su nagrađeni pečatom odobrenja.

OK
Cookie

Kako bi naša web usluga mogla raditi kako treba, potrebni su joj kolačići. Isto kao što su i tebi potrebni naši Hot Brownies.